POGREŠANI MATI IN 10-LETNA HČI: Videli ju niso že od sredine novembra

Kronika

Svojci pogrešajo 52-letno Meliso Smrekar in njeno 10-letno hčer Julijo Pogačar iz Radomelj. Pogrešani sta od sredine novembra, nazadnje so ju opazili v okolici Kamnika. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, obstaja možnost, da sta v tujini ali zunaj urbanih območij.

Kot so še zapisali, je pogrešana Julija visoka okoli 150 centimetrov, srednje dolgih temnih rjavih las, Melisa pa je visoka okoli 170 centimetrov, je suhe postave in ima črne, do ramen dolge lase.

[POGREŠANI MAMA IN HČI]‼️‼️‼️ Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni, da svojci pogrešajo: ???? 10-letno...

Posted by Policijska uprava Ljubljana / Police Directorate Ljubljana on Friday, December 3, 2021

Pogrešani so nazadnje opazili sredi novembra na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust. Kam naj bi se odpravili, ni znano, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali zunaj urbanih območij, so še sporočili s PU Ljubljana.

Ker pogrešanih z doslej izvedenimi ukrepi niso našli, policija prosi javnost za informacije. Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebah, prosijo, naj podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali policijsko postajo Domžale na številko (01) 724 65 80 oziroma naj pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija