PODIVJAN PIRANČAN VRGEL MOTOR V MORJE: Grozil, pretepel mimoidočega in ga okradel

Kronika

Včeraj ob 18.38 so poklicali policiste na pomoč v Piran, kjer je 41-letni domačin grozil sosedom. Napadel je 56-letnega mimoidočega, ga pričel pretepati in mu groziti. Ukradel mu je torbico z osebnimi dokumenti in plačilnimi karticami ter moped, s katerim se je odpeljal do Pomorskega muzeja. Tam pa je moped vrgel v morje.

Ko so policisti izsledili podivjanega Pirančana, je pri sebi še vedno imel ukradeno torbico. Pridržali so ga, a je v postopku grozil tudi policistom. Čaka ga kazenska ovadba.

Pa Pirančan ni bil edini nasilnež, ki so ga obravnavali v zadnjih 24 urah policisti koprske policijske uprave. Ilirskobistriški policisti so obravnavali nasilje v družini in grožnje. Moškemu so izrekli prepoved približevanja, sledi pa mu tudi kazenska ovadba.

V Postojni pa je na vrata stanovanjske hiše popoldan prišel 56-letni moški. Okoli hiše je razbijal in grozil ženski. Po prihodu policistov na kraj se je sicer umiril, vseeno pa mu sledi kazenska ovadba za poškodovanje tuje stvari in grožnje.

Na Vanganelski cesti v Kopru je nekdo ukradel skuter Piaggio ZIP 50, RT KP VN-28, v katerem je bila čelada in dokumenti. Lastnik je oškodovan za 450 evrov.

V Luciji so policisti 26-letniku zasegli kolo z motorjem, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 19.40 je nekdo v Sežani na javnem WC-ju za invalide zažgal papirnate brisače. Ogenj so gasilci pogasili, policisti pa zbirajo informacije v smeri kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Škode je za 5000 evrov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Komunisti, povsod so |  02 .08. 2019 ob  17: 08
-5
Klasika. Slabo ponarejene poceni sintetične droge iz zaudarjajoče komunistične kitajske greznice. Po socialnem parazitizmu in uvozu plačanih islamskih delomrznežev je to top trend novodobnega komunizma v Evropi.
Eho |  02 .08. 2019 ob  16: 05
10
Milica vrni se......
td |  02 .08. 2019 ob  15: 29
13
S takimi zakoni kot jih imamo, bo pač vedno tako. Najbolj važno, da niso človekove pravice kršene takim norcem. Dejansko bi morali spet vpeljati fizične kazni za take.