PO KOPRU AVTO Z MOŠKIM 'NA HAVBI': Par se je sprl, sledila je drama

Kronika

Včeraj ob 10.30 so bili policisti obveščeni, da po Kopru vozi avto, 'na havbi' oziroma na pokrovu motorja pa je moški. Policisti so avto izsledili in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je najprej prišlo do spora med moškim in njegovo partnerko.

Po podatkih policistov je fant zmerjal, kričal in brcal v avto 26-letne Koprčanke, ona pa se je zatem odpeljala s sopotnikom proti zaporu. Tu je obrnila in vozila nazaj po Ljubljanski cesti. Moški je tekel za avtom, se vrgel na pokrov motorja in se tako peljal do konca ulice, kjer je ustavila. Nato je prisedel na zadnji sedež, kjer se je nahajal tudi, ko so jih ustavili policisti.

26-letnici so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen, bil pa je pozitiven test za prepoznavo simptomov vožnje pod vplivom mamil. Odrejen ji je bil strokovni pregled, ki ga je odklonila. Odvzeto ji je bilo vozniško dovoljenje, čaka jo obdolžilni predlog.

Med postopkom je moški iz Ankarana, ki je skočil  na  vozilo, policistom izročil dve tableti Lorezapam, za kateri ni imel zdravniškega recepta. Policisti so ga oglobili, sledi tudi plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  04 .06. 2019 ob  16: 27
a po novem moraš nosit recepte s seboj......sicer pa sami neki težki primeri , haha
tupamaros |  04 .06. 2019 ob  15: 35
...dve tableti Lorezapam, za kateri ni imel zdravniškega recepta...