PEDAGOGI, IMATE STROKOVNO ZAGATO? Po novem se lahko obrnete na didaktično svetovalnico

Koper

Šola je pričela, zato Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem (UP PEF) svojim diplomantom, ki delajo v vzgojno-izobraževalnih zavodih, ponuja didaktično svetovalnico, v okviru katere jim bo pomagala pri strokovnih zagatah.

Specialni didaktiki s fakultete, ki poučujejo na področju slovenščine, matematike, angleščine, spoznavanja okolja, družbe, naravoslovja in tehnike, športa, glasbene in likovne umetnosti, bodo v novem šolskem letu na voljo tudi učiteljem in vzgojiteljem, ki se jim bodo porajala strokovna vprašanja in zagate oz. bi radi izboljšali didaktične prijeme. Svetovalnica bo delovala v okviru Alumni kluba UP PEF, ki želi ohraniti stik z svojimi diplomanti in jim pomagati na njihovi karierni poti.

Na takšen način bodo tudi visokošolski učitelji s fakultete seznanjeni s potekom šolskega procesa, z najbolj pogostimi težavami, trendi v šolstvu, ki jih bodo lahko vključili v svoj izobraževalni program.

Strokovno vprašanje se posreduje preko kontaktnega elektronskega naslova, svetovalnica pa bo potekala po videokonferenčnem sistemu ZOOM.