PAHOR DANES V KOPRU: Seznanil se bo, kako se z epidemijo spopadamo na Obali

Koper

Predsednik republike Borut Pahor bo na vabilo Regijskega štaba Civilne zaščite za Obalno regijo danes obiskal Koper. Med pestrim urnikom se bo seznanil z izvedenimi aktivnostmi civilne zaščite ob prvem in drugem valu nove koronavirusne bolezni v slovenski Istri.

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo danes ob 10.30 obiskal Koper in se sestal s štabom Civilne zaščite za Obalno regijo, so sporočili iz predsednikovega urada. Predsednika Pahorja bodo sprejeli župan Mestne občine Koper Aleš Bržan, poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije Srečko Šestan in poveljnik Civilne zaščite za Obalno regijo Zvezdan Božič.

Člani štaba ga bodo seznanili z izvedenimi aktivnostmi civilne zaščite ob prvem in drugem valu nove koronavirusne bolezni v Sloveniji v slovenski Istri. Nato bo Pahor obiskal Upravo RS za pomorstvo in Splošno bolnišnico Izola, obisk na Obali pa bo sklenil v Ankaranu pred Centrom za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič.

"Predsednik republike je sprejel povabilo poveljnika Šestana, da obišče vse regijske štabe civilne zaščite po Sloveniji in se seznani s stanjem in posebnostmi naporov pripadnikov civilne zaščite v posameznih regijah. Obiskal je že notranjsko, zahodnoštajersko, pomursko, gorenjsko, severnoprimorsko in podravsko regijo," so še zapisali v predsednikovem uradu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  17 .02. 2021 ob  15: 15
janševistična šminka
Obala1 |  17 .02. 2021 ob  11: 47
Go home Barbie...itak je njegovo osnovno delo objave na Twiterju ...razen tega ne vem kje je aktiven
kokodek |  17 .02. 2021 ob  10: 10
predsednikova maškarada se nadaljuje
Istriano |  17 .02. 2021 ob  09: 36
Če pride predsednik Pahor smo rešeni.