ONLYFANS ZVEZDNICA ZAVRNILA ŠEJKOVO ASTRONOMSKO VSOTO DENARJA: Kaj bi storili vi? (FOTO, VIDEO)

Trendi

Brazilski portal Globo je poročal o tem, kako je brazilska zvezdnica OnlyFansa Stephanie Silveira zavrnila ponudbo neimenovanega šejka v Dubaju za zmenek, za katerega naj bi ji ponudil astronomsko vsoto denarja v višini 456.000 evrov.

Silveira je izjavila, da je bila sprva šokirana nad ponudbo, a ni bila užaljena. Trenutno preko OnlyFansa zasluži dovolj, da lahko živi življenje, ki si ga želi, in se noče odpovedati svoji svobodi.

OnlyFans je spletna platforma, kjer si lahko ustvarjalci vsebin ustvarijo profil in svoje vsebine delijo s svojimi sledilci. Gre za platformo, kjer se pretežno objavljajo vsebine z erotičnim nabojem, obstaja pa tudi veliko število profilov, ki se ukvarjajo s povsem drugačnimi dejavnostmi.

Poročanje o tem 'nespodobnem povabilu' je bilo objavljeno v številnih svetovnih medijih, vključno z The Sun, Daily Mail, Fox News in Business Insider. Nekateri mediji so izpostavili dejstvo, da so podobne ponudbe v Dubaju precej pogoste in da tamkajšnji šejki niso 'skromni', ko gre za plačevanje spolnih storitev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija