OD VSEH MOŽNIH LOKACIJ 'IZBRALA' TO: Ali je Lidija Glavina s partnerjem letovala v prestižni Kostićevi vili v Črni gori?

Piran

Kot je včeraj razkrila novinarka Eugenija Carl na Televiziji Slovenija, je nekdanja predsednica uprave Slovenskega državnega holdinga (SDH) Lidija Glavina avgusta lani dopustovala v prestižnem turističnem naselju v Budvi, kjer ima devet največjih in najbolj luksuznih vil v lasti razvpiti srbski poslovnež Miodrag Kostić. Do dopustovanja je prišlo kmalu zatem, ko je v Kostićeve roke prešla Gorenjska banka, vrata v katero mu je, kot so takrat poročali mediji, pomagal odpreti prav SDH.

Je srbski poslovnež Miodrag Kostić s prestižnim dopustovanjem nagradil nekdanjo predsednico SDH Lidijo Glavina za pravilne odločitve?

Nedolgo po Kostićevem prevzemu Gorenjske banke je Glavinin partner Liviano Stefani na Instagramu objavil fotografiji iz prestižnega letovišča Dukley gardens v Budvi, ki ga je zgradila Kostićeva poslovna partnerica, ameriška družba Statex, je včeraj razkrila nacionalna televizija. Kostić je prav v času Glavininega vodenja SDH pridobil največ slovenskega državnega lastništva, zato se poraja vprašanje, ali je bilo dopustovanje pravzaprav njegova nagrada Glavini za pravilne odločitve, je poročala televizija.

Glavinin partner je 10. in 11. avgusta lani na Instagramu objavil fotografiji z dopusta v naselju Dukley Gardens, kjer ima Kostić v lasti kar devet luksuznih vil.

Lidija Glavina je za televizijo pisno pojasnila, da Kostića pozna le poslovno in da je dopust njena zasebna stvar. Poudarila je, da letuje v različnih državah in zavrnila namigovanja, da jo je v Budvi gostil Kostić. Iz službe za stike z javnostmi SDH so televiziji sporočili, da je šlo za Glavinin zasebni dopust, ki ga je plačala sama. Glavina za televizijo sicer ni hotela pokazati računa, njen partner pa je dobro uro po vprašanjih, ki jih je novinarka RTV Eugenija Carl naslovila na Glavino, zaklenil svoj Instagram profil.

Kostićev vpliv je močno prisoten tudi na Obali.

Srbski poslovnež Miodrag Kostić je v zadnjih letih močno prisoten tudi na slovenski obali, kjer je prevzel Hotel Kempinski in delež v Aerodromu Portorož. Neuspešno se je zanimal tudi za nakup portoroške marine, uspešno pa je ubranil Savine lanske poskuse prevzema njegovega deleža v Hotelih Bernardin.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  19 .05. 2019 ob  22: 13
In kam je izginilo 5 milijard iz slovenskih bank? Ma koga to briga. Saj živimo v Sloveniji, kjer sodstvo, tožilstvo in represivni organi NE DELUJEJO!
Erazem |  18 .05. 2019 ob  07: 03
Galeb, ker je grda (pa četudi je to moje subjektivno mnenje).
galeb |  17 .05. 2019 ob  15: 35
13
Nisem nestrpen človek. A zakaj se mi ob tej Lidiji Glavina naježi koža? V popolnoma negativnem smislu?
bubobubo |  17 .05. 2019 ob  14: 00
11
roka roko umije, ti meni, jaz tebi.......nič novega