Novembra izide novi album zasedbe Queen z Mercuryjevim vokalom

Trendi

Novembra bo na prodajne police prišel novi album zasedbe Queen z naslovom Queen Forever. Kot je preko svoje spletne strani sporočila skupina, bo vseboval tudi tri doslej še neobjavljene pesmi, ki jih je leta 1991 preminuli pevec Freddie Mercury posnel s skupino.

Oboževalci skupine bodo po pisanju nemške tiskovne agencije dpa zagotovo navdušeni nad pesmijo There Must Be More to Life Than This, ki jo je Mercury posnel v duetu z leta 2009 preminulim kraljem popa Michaelom Jacksonom. Mercuryjev glas bo mogoče slišati še v pesmih Let Me In Your Heart Again in v baladni verziji pesmi Love Kills.

Album bo vseboval še nekatere uspešnice skupine in nekaj novih posnetkov znanih pesmi. Večina pesmi izvira iz 80. let minulega stoletja, ko so bili po besedah kitarista skupine Briana Mayja na vrhuncu borbenosti, zato je ta material precej nabit z emocijami.

Freddie Mercury je umrl leta 1991 za aidsom. Štiri leta zatem so Queen izdali zadnji studijski album s svojim legendarnim frontmanom Made In Heaven, pri katerem so uporabili posnetke, ki jih je zapustil.

Deli novico: