NESREČA S POBEGOM V JAGODJU: Huje poškodovan mopedist, policija išče voznika Minija

Kronika

V soboto ob 22.50 se je v Jagodju zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval mopedist. Koprski policisti so bili o nesreči obveščeni šele danes, so sporočili s PU Koper. Voznik avtomobila, ki je bil v nesreči udeležen, je s kraja pobegnil.

Fotografija je simbolična.

Koprski policisti so si kraj dogodka danes takoj ogledali in ugotovili, da je prišlo med mopedistom in voznikom avtomobila do trčenja ali oplaženja. Gre za vozilo Mini, neznanega tipa. Po opisu ima vozilo tri ali pet vrat. Zna biti, da gre za cabrio različico Minija, od letnika izdelave 2014 dalje, ali za model Countryman od letnika 2017 dalje). Barva in registrske oznake vozila niso znane.

Ima pa vozilo zaradi trčenja oziroma oplaženja poškodovano najmanj ohišje levega zunanjega vzvratnega ogledala, ki je srebrne barve.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivajo lastnika oziroma voznika navedenega osebnega vozila Mini ter morebitne očividce, ki so bili priča prometni nesreči ali druge osebe, ki bi o nesreči karkoli vedele, da pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimno telefonsko številko 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija