NA AVTOBUSU NADLEGOVAL NAJSTNICO IN DOBIL EPILEPTIČNI NAPAD: Potniki mu niso verjeli

Kronika

Na tržaškem avtobusu, ki je sinoči peljal proti Valmaru, je prišlo do incidenta. Moški naj bi najprej nadlegoval 18-letno dekle, nato pa doživel epileptični napad.

Po poročanju portala Trieste Prima, je do incidenta na avtobusu prišlo včeraj pozno zvečer. 43-letni Iračan naj bi nadlegoval 18-letno dekle in začel pred njo masturbirati. Dekle naj bi pričelo vpiti, moški pa naj bi takrat doživel epileptični napad.

Potniki na avtobusu so menili, da je moški napad zaigral, da bi se izognil morebitnim posledicam zaradi svojega početja. Šofer je takoj ustavil avtobus, na kraj so prišli karabinjerji in reševalci nujne medicinske pomoči, ki pa so potrdili, da je 43-letnik dejansko doživel epileptični napad. Prepeljan je bil v katinarsko bolnišnico, v bolnišnico je bilo prepeljano tudi dekle.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  23 .02. 2023 ob  16: 20
Je pravil en kujon od zamejca prek Fbja, da je Trst zelo varno mesto ? Najbrž, da je, medtem ko živiš na periferiji... Na železniški postaji so mi sledili trije migrantski čapci, ko so dojeli, da od te moke ne bo kruha...so samo produžli naprej. E moji levuharji hvala vam, da imamo danes to golazen praktično pred vrati. Brez skrbi Melonijeva vlada bo zaprla migrantski tok prek balkana...pol bo fajn, ko bodo ostali v Sloveniji....vam jih privoščim, da vam posilijo čim več hčerk. Golazen
Stric iz ozadja |  23 .02. 2023 ob  14: 20
11
Če bi vsi zapustili avtobus in odšli ter ne bi poklicali kogarkoli, bi naredili še najbolje. To golazen je treba iuztrebiti!