MOŠKEGA ARETIRALI ZARADI UMORA ŽENE: Vanjo vrgel kobro, ki jo je smrtonosno ugriznila

Svet

Moškega v Indiji so aretirali, ker naj bi v svojo ženo vrgel kobro. Žena je po ugrizu živali umrla, 27- letnika pa so osumili, saj je pred tem na spletu brskal za posnetki kač in bil v stiku s prodajalci teh živali.

27-letni Sooraj naj bi ženo že prej poskušal ubiti, in sicer tako, da je k njej spustil drugo strupeno kačo. Ta je ženo Uthro tudi ugriznila, zaradi česar je bila več kot dva meseca v bolnišnici.

Kmalu po tem, ko se je od tam preselila k svojim staršem, da bi okrevala, je mož od krotilca kač kupil kobro, ki naj bi jo vrgel v svojo ženo. Sam se je obnašal, kot da se nič ni zgodilo, Uthro pa je naslednje jutro našla njena mama. Zdravnik je lahko le še potrdil njeno smrt.

Motiv za umor žene naj bi bila obilna dota, do katere mož ne bi bil upravičen, če bi se od žene ločil. Starši so glede dogajanja postali sumljivi, ko je Sooraj le nekaj dni po ženini smrti skušal zavarovati to premoženje. Uthrina družina je namreč dobrostoječa, medtem ko Sooraj z delom na banki ni imeli večjega premoženja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija