MNOŽIČNI PRETEP KOPRČANOV IN IZOLANOV V BELLAVITI: Najmanj ena oseba okrvavljena končala v bolnišnici

Kronika

V noči iz petka na soboto je bilo pestro na Dolinski cesti v Kopru. Bralec nam je sporočil, da naj bi se v gostinskem lokalu Bellavita steplo večje število oseb, posredovalo naj bi šest policijskih vozil in marice, na pomoč pa naj bi priskočili tudi reševalci z reševalnimi vozili. Kaj se je v resnici dogajalo, smo se pozanimali na Policijski upravi (PU) Koper.

Tiskovna predstavnica koprskih policistov Anita Leskovec nam je množični pretep na Dolinski cesti potrdila. V noči na soboto naj bi se sprla in stepla 28-letni Koprčan in 23-letni Izolan, nato pa naj bi se v pretep vključil še 27-letni Koprčan.

Moški so se najprej pretepali v lokalu, nato pa nadljevali pred njim. Pretepali so se vse do prihoda policistov, ki so pretep umirili. A se med policijskim postopkom ni mogel umiriti 28-letnik iz Kopra, katerega so policisti vklenili in mu izdali plačilni nalog. Ker je bil poškodovan - močno naj bi bil okrvavljen - so ga oskrbeli v izolski bolnišnici. Vsem trem vpletenim je bil odrejen strokovni pregled, nam je povedala Leskovčeva. 

KONEC ISKALNE AKCIJE ZA UGRABLJENO 12-LETNICO: Deklica je živa, večkratni posiljevalec na begu (FOTO)

V Srbiji so danes našli 12-letno deklico, ki jo je pred več kot tednom dni domnevno ugrabil večkrat obsojeni pedofil, poročajo srbski mediji. Deklica se počuti dobro, njen domnevni ugrabitelj Ninoslav Jovanović pa je na begu. Monika Karimanović Moniko Karimanović so našli v vasi Pasjača, iz katere prihaja mati domnevnega ugrabitelja.

V pretep oziroma v dogajanje, ki je sledilo po prihodu policistov, naj bi se sicer vpletlo še več oseb, policisti so zato še najmanj eni osebi izdali plačilni nalog, ker ni upoštevala navodil. Vse okoliščine policisti še preverjajo, prav tako je potrebno opraviti razgovore z udeleženi ter tako zbrati informacije o dogajanju, so sporočili s PU Koper. 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Skrivnostni |  03 .01. 2020 ob  23: 58
POLICIJA. BI MORALA ŽE ZDAVNAJ IMET TA DVA STORILCA NA OČESU. KER Z NJIMA DVEMA SO NAJVEČJI PROBLEMI. NAJVEČ PA Z IZOLANOM KI JE SEVEDA ALBANEC KI ŽIVI V FILMU.
Skrivnostni |  03 .01. 2020 ob  23: 56
Pojma nimate. To se je šlo za borbo med albancem in slovencem. Kjer so spori že leta in leta in to ni nič kaj šele bo v bližnji prihodnosti. Ampak žal javnosti glede teh podrobnosti ni dovoljeno vedeti ker seveda usaka novica je naštimana da bi lažje skočla skozi ušesa. PRANJE MOŽGANOV.
NIKOLI NE POVESTE KOT JE. VEDNO SAMO KOST BREZ MESA VRŽETE A JAZ TUDI NE BOM GOVORIL KER VEM DA ME BO KAKA TOŽBA ČAKALA.
Monteverdi |  30 .12. 2019 ob  21: 43
-1
@ topo giggio - Počasi, počasi, očitno nisi "kapiral" vsebine mojega dopisa. Tudi tvoj dopis si začel brez velike začetnice, kajne? (Le čevlje sodi naj kopitar)!
TOPO GIGGO |  30 .12. 2019 ob  15: 50
@Monteverdi, medmrežno pisanje po spletih je več ali manj enovrstno, brez pravil, tvoj dopis je brez velike začetnice, pa brez pike....osnovni medij pa bi moral upoštevati pravila oziroma načela slovenske slovnice...
ManofSteel |  30 .12. 2019 ob  15: 04
Dok se tu piše o Koprčanih in Izolanih. je razbrat samo eno. Mentalni omejenci...bog nedaj da je rumeno modro ali belo modro...takoj na gobec ga dobiš. Saj zato pa ste tam kjer ste...ala zdej še Trieste je naš in smo na konju bwahahahahahaha
Monteverdi |  30 .12. 2019 ob  14: 08
-1
@topo - kaj pa tvoji veliki začetnici pri "koprčanu" in "izolanu"jQuery1123034997737252596783_1577711333984?? Res, moral boš ponoviti .....
TOPO GIGGO |  30 .12. 2019 ob  10: 59
10
malo bo potrebno osnove slovenščine ponoviti, dragi urednik..slovenski jezik ima ednino ter dvojino....dva koprčana en izolan!!!!