MLADOLETNIKA NENEHNO BEŽITA: Matijaša policija iskala več mesecev, Aleksandra našli danes

Kronika

Policija je že večkrat sporočila, da sta pogrešana mladoletna Matijaš in Aleksander Jotić iz Grosuplja. 15-letni Matijaš je bil nazadnje pogrešan od julija, ko je odšel iz kriznega centra za mlade Celje, v četrtek pa je bil najden na območju Podčetrtka, so danes zjutraj sporočili s Policijske uprave (PU) Celje. Danes popoldne pa je policija preklicala iskanje še 17-letnega Aleksandra Jotića, ki je bil prav tako najden na območju celjske policijske uprave.

Aleksander Jotić (levo) in Matijaš Jotić (desno)

Aleksander Jotić, ki je bil nastanjen v enoti mladinskega doma na območju Murske Sobote, je bil pogrešan od četrtka. Na PU Murska Sobota so ob tem navedli, da so Aleksandra že večkrat pogrešali.

Obenem so policisti že večkrat sporočili tudi, da pogrešajo Matijaša Jotića. Pred njegovim zadnjim, štirimesečnim izginotjem, smo o njegovem izginotju poročali že maja letos, to pa ni edini primer, ko je pogrešanega Matijaša iskala policija.

Kaj je razlog, zakaj fanta pogosto odideta neznano kam iz kriznega centra oziroma mladinskega doma, ni znano. Prav tako ni uradno potrjeno, ali sta fanta v sorodu, o tem lahko le ugibamo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija