DOBRODOŠLI NOVI MASTER, TRAFFIC IN ZOE: Na Trgo ABC predstavili tri nova vozila Renault (FOTO)

Koper

Renault je pred kratkim poslal na trg nova električna in lahka gospodarska vozila. V petek so tako v svojih prostorih v Kopru zbranim poslovnim partnerjem in strankam predstavili dva najpomembnejša modela gospodarskih vozil Renault za leto 2020: Renault Master in Renault Traffic. Obenem so predstavili tudi novi biser na področju električnih vozil, in sicer izboljšan in izpopolnjen Renault Zoe.

"Osnovna dejavnost podjetja Trgo ABC je prodaja in servisiranje vozil Renault, Dacia, Nissan ter Fiat. Naše podjetje je sestavljeno iz petih enot na Primorskem, s sedežem v Kopru. V podjetju je trenutno 120 zaposlenih, letno prodamo okoli dva tisoč vozil in ustvarimo okoli 30 milijonov evrov prometa," je ob pozdravu prisotnih poslovnih partnerjev in zadovoljnih strank na petkovem srečanju povedal direktor podjetja Igor Mahne, ki je vodenje Trgo ABC prevzel v začetku avgusta.

Direktor Igor Mahne

Kot je dodal, v Trgo ABC veliko časa in energije posvečajo kvalitetnemu servisu in storitvam. "Znamo prisluhniti strankam, njihovim potrebam, trudimo se po svojih najboljših močeh. Veseli smo vsakega kupca, vsakega obiska, tudi v prihodnosti pričakujemo sodelovanje, pohvale in kritike z vaše strani," je zbrane nagovoril Mahne in pri tem izpostavil predvsem kupce gospodarskih vozil, ki predstavljajo zelo pomemben delež njihovega portfelja.

Predvsem kupcem gospodarskih vozil je bilo namenjeno srečanje, na katerem so poleg novega električnega vozila Renault Zoe predstavili še najpomembnejša modela gospodarskih vozil Renault za leto 2020, in sicer novi Renault Master in Renault Traffic.

Renault Traffic prodajajo v dveh različicah, in sicer kot osebno in tovorno vozilo. "Osebno vozilo je na voljo z novimi motorji. Prednji del je spremenjen, to pomeni, da ima vozilo nov odbijač, novo masko motorja, full LED žaromete z boljšo vidljivostjo do 50 odstotkov. Imamo tudi tri modele z različno opremo: comfort, dinamik in space class," je pojasnil prodajalec Boris Hrib. Tovorno vozilo pa poleg vseh naštetih novosti ponuja še različno prostornino tovornega prostora.

Tudi Renault Master se lahko pohvali s spremenjeno obliko, med katero so nov odbijač, nova maska motorja, full LED žarometi z boljšo vidljivostjo, spremenjena pa je tudi notranjost vozila. Novi Master z odločnim slogom predstavlja robusten videz po navdihu ameriških poltovornjakov. Poleg tega pa je tudi sodoben.

Ponudbo motorjev za nov Master so povsem spremenili. Ponuja vam več moči in navora, večje pospeške in bolj dinamično pospeševanje, s tem pa zajamčeno varnost in užitek v vožnji – tudi pri polni obremenitvi. Povečana moč in navor pa sta na voljo z manjšo porabo goriva

Ob tej priložnosti so na Trgo ABC predstavili še biser na področju električnih vozilRenault Zoe, v Evropi najbolj prodajano električno vozilo zadnjih nekaj let. Izboljšana in izpopolnjena različica – na ceste pride januarja, naročite pa jo lahko že sedaj – ponuja večjo, 50 kW baterijo, kar pomeni, da je vozilo homologirano do 395 kilometrov.

"Kar je več kot dovolj za vsakodnevne opravke, še posebej, če poznamo statistiko, ki kaže, da v Evropi v povprečju z avtomobilom naredimo 45 km na dan, več kot 23 ur na dan pa je avto parkiran," je povedal Gregor Korenčar iz Renault Nissan Slovenije. Novi Zoe ima tudi izboljšano opcijo polnjenja, ki omogoča hitrejše polnjenje, ter popolnoma izboljšano notranjost vozila.

Vsa omenjena vozila in še veliko več si lahko ogledate v salonu Trgo ABC, kjer vam bodo prodajalci prijazno predstavili vse njihove karakteristike. Kot zagotavlja direktor Mahne, se bodo potrudili narediti vse, "da bo stranka še naprej ostala zadovoljna z našimi storitvami in da bomo še vedno držali sloves zaupanja vrednega partnerja na področju avtomobilizma na Primorskem."

Deli novico: