LE IENE ŽALUJEJO: Poslovila se je Nadia Toffa, eden najbolj znanih obrazov te priljubljene italijanske oddaje

Svet

Nadia Toffa, eden najbolj znanih obrazov priljubljene italijanske televizijske oddaje Le Iene, je v 41. letu starosti izgubila dolg boj z zahrbtno boleznijo. Plavolasa dopisnica in voditeljica oddaje je na družbenih omrežjih, kjer je javno sporočala o poteku svoje bolezni, postala simbol trdovratnosti in moči. Med poplavo posvetil so se sodelavki z zapisom "Nikoli več ne bo kot prej", poklonile tudi preostale 'hijene'. 

Nadia Toffa se je rodila 10. junija 1979 v Brescii. Leta 2009 se je pridružila ekipi televizijske oddaje Le Iene in kmalu postala eden izmed njenih najbolj prepoznavnih obrazov. Kot dopisnica je v preteklosti obiskala tudi Gorico in Trst. Njena bolezen je postala javna, ko jo je ravno v Trstu obšla slabost, sledile pa so hujše zdravstvene težave. Dva meseca kasneje se je vrnila pred televizijske kamere in javno oznanila, da ima raka.

O svoji bolezni je z optimizmom in nasmehom pogosto poročala pred socialnih omrežij, s tem pa postala simbol trdovratnosti in moči. Novico o njeni smrti so njeni sodelavci danes zjutraj sporočili prek socialnih omrežij, splet pa so nemudoma preplavili sočutni komentarji, posvetila in sožalja.

E forse ora qualcuno potrebbe pensare che hai perso, ma chi ha vissuto come te, NON PERDE MAI. Hai combattuto a testa...

Objavil/a Le Iene dne Ponedeljek, 12. avgust 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  13 .08. 2019 ob  10: 43
22
Ta bog vedno pobere najboljše... In zdravstvo je še enkrat pokazalo svoje nemoč... Ona je zaupala v sistem, ta pa je pa očitno nemočen... Žal je odšla pozitivna, sposobna, simpatična oseba. Naj počiva v miru.