KRVAV NAPAD V LIDLU: Sredi trgovine do smrti večkrat zabodel prodajalko, očividci šokirani  

Kronika

Napadena ženska v splitski trgovini Lidl malo pred 15. uro je v bolnišnici podlegla poškodbam. Po neuradnih informacijah Slobodne Dalmacije je napadalec nekdanji partner, ki so ga že aretirali in mu zasegli nož, s katerim je žrtvi zadal smrtne poškodbe.

Policisti so zaenkrat potrdili le, da so dobili prijavo o napadu v trgovini in da zadevo preiskujejo. Po neuradnih informacijah portala jutarnji.hr naj bi moški z nožem napadel žensko, kar je videlo veliko kupcev. "Večkrat je zabodel, pri čemer je nerazločno kričal," je za portal povedal šokiran očividec.

Priče so povedale, da je bilo več vbodnih ran, police in tla pa so bili polni krvi. Na podlagi tega, kar je napadalec vpil, so sklepali, da naj bi šlo za nekdanjega partnerja. Portal slobodnadalmacija.hr je kasneje razkril identiteto napadalca. Šlo naj bi za 54-letnega Željka Đekića iz Splita, ki ima z žrtvijo enega otroka, vendar nista bila več v vezi.

Žrtev je bila zaposlena v trgovini. Pred krvavim napadom z nožem je prišlo do prepira, nasilneža pa je obvladal varnostnik s pomočjo več mladeničev, ki so ga vrgli na tla.

Po prvih nepreverjenih informacijah naj bi se napadalec poskušal zabosti tudi sam, potem ko je brutalno napadel in poškodoval žrtev.

"Uboga ženska, stala je, ko ji je napadalec prišel od zadaj. Na glavi je imel kapo, ji nekaj zavpil in potegnil nož. Grozno, grozno, velikokrat jo je zabodel! Še vedno sem v šoku!" je za Slobodno Dalmacijo povedala priča.

43-letna žrtev je nekaj pred 15. uro zlagala predmete na polico v trgovini na Poljički cesti, ko je k njej pristopil njen bivši partner, dodaja portal. Najprej jo je napadel verbalno, nato še s hladnim orožjem.

"Vpil ji je: 'Tri mesece mi nisi dovolila videti otroka!' Potem je začel zabadati in nisem mogla več gledati," je povedala priča. Po prvih podatkih naj bi jo zabodel 15-krat.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Eho |  30 .11. 2021 ob  23: 52
Prej ni niti blizu toliko trpel kot sedaj...prow neč mu ne bo pomagalo to sedaj vedet...