KRISA PRESENETIL ŠE ANŽE KOPITAR: Malček vedno bolj aktiven in nasmejan (VIDEO)

Svet

Dveletnega Krisa iz Kopra je med zdravljenjem v Los Angelesu razveselil še en uspešen slovenski športnik. Po Luki Dončiću in Goranu Dragiću, katera je malček srečal na košarkarskem parketu, je za Krisa presenečenje pripravil tudi Anže Kopitar. Hokejist moštva LA Kings je dečku podaril svojo majico.

Družina iz Kopra se je Kopitarju zahvalila kar preko družbenega omrežja Facebook, priložili pa so še posnetek dečka, ki v novi majici veselo poganja svoj voziček.

Hvala @anzekopitar sedaj tudi jaz pridno treniram s tvojo majcko, prav tako kot ti...super mi gre???????? #zakrisa #srecnokris @go_help_kris

Objavil/a Go Help Kris dne Sobota, 07. marec 2020

Konec februarja so iz Amerike prišle spodbudne novice, ki so razveselile vse, ki spremljajo Krisovo zgodbo od lanske jeseni, ko je zanj stekla obširna in izredno uspešna dobrodelna akcija. V objavi na družbenem omrežju je spregovoril Krisov zdravnik in pohvalil malčkov napredek. Krisova kri je bila na zadnjem pregledu veliko boljša, zato je mlada družinica že pričela odštevati dneve do prihoda domov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija