KRIS KMALU DOMA? To je o njegovem napredku povedal zdravnik (VIDEO)

Svet

Iz Amerike prihajajo nove odlične novice. Po tem, ko smo v prejšnjem tednu poročali, da so izvidi krvi malega Krisa iz Kopra ponovno boljši, je družinica preko družbenega omrežja Facebook včeraj zvečer sporočila, da je njihov prihod domov vedno bližje.

Dveletnemu Krisu Zudichu so v Los Angelesu, kjer se mudi na zdravljenju redke genske bolezni, včeraj ponovno odvzeli kri, rezultati pa so spodbudni. "Dr. Perry B. Shieh pravi, da je kri veliko boljša in da mi gre super," je družinica iz Kopra zapisala na družbenem omrežju in objavila videoposnetek, v katerem omenjeni zdravnik spregovori o Krisovem napredku.

"Sedaj res upamo, da lahko počasi odštevamo zadnje tedne do prihoda domov," so še zapisali Koprčani, ki so v Ameriko odleteli v začetku lanskega novembra.

Jejjj...dr. Perry B. Shieh pravi da je kri veliko boljša in da mi gre super...hvala vsem vam, da držite pesti in mi pošiljate pozitivne misli❤ Sedaj res upamo, da lahko počasi odštevamo zadnje tedne do prihoda domov???????? @go_help_kris

Objavil/a Go Help Kris dne Četrtek, 27. februar 2020

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija