Kradejo po stanovanjih

Kronika

Policijska uprava Koper tudi danes poroča o številnih tatvinah. 

V noči na četrtek je neznani storilec iz rezervoarja tovornega avtomobila španskih registrskih številk, ki je bil parkiran na avtocestnem počivališču Ravbarkomanda, ukradel 450 litrov goriva. Iz rezervoarja tovornega avtomobila, parkiranega v Dekanih, pa je neznani storilec ukradel 80 litrov goriva.

V Kopru je neznani storilec vlomil v kabino tovornega avtomobila in na škodo poljskega državljana ukradel osebne dokumente, 180 evrov in 150 poljskih zlotov.

Včeraj dopoldne je neznani storilec vstopil v odklenjeno pritlično stanovanje v Kopru in ukradel GSM ter 50 evrov. Zvečer pa je neznanec vlomil v pritličje apartmaja v Ankaranu in ukradel GSM telefon ter 120 evrov.

Malo po 20. uri je neznani storilec v restavraciji hotela v Portorožu iz torbice, ki jo je brez nadzora pustila 69-letna državljanka Italije, ukradel denarnico s 300 evri, z bančnimi karticami in vozniškim dovoljenjem.

Malo po 21. uri je v odklenjeno stanovanje v centru Kopra vstopila ženska, visoka 180 centimetrov, z lasmi spetimi v čop, temnejše polti, oblečena v rdeče dolgo krilo in belo majico, pri sebi je imela večjo torbo belo rjave barve. Iz stanovanja je ukradla denarnico s 165 evri in nekaj kosov zlatega nakita. Pri tem jo je zalotila stanovalka, vendar je storilka, ki je spregovorila v hrvaškem jeziku, zbežala. 

Deli novico: