KATERI PARI IMAJO NAJBOLJŠI SEKS? Skrivnost je v majhni, a pomembni zadevi, ki je nekateri ne zmorejo

Trendi

Nova študija, ki jo je objavil portal Health, je preverjala, ali res ljudje, ki so si bližje in bolj svobodni, občutijo manj fizične privlačnosti. To naj bi bil razlog, da bolj 'začinjeno' spolnost poiščejo izven partnerskega odnosa.

Avtorji študije so zaprosili deset parov, da šest tednov vsak dan pišejo dnevnik, v katerega so beležili nivo spolne želje čez dan, morali pa so tudi napisati svoje mnenje o tem, kako se po njihovem počuti partner.

Pokazalo se je, da se je vsem dvignila samozavest in spolna sla prav takrat, ko se je partner najbolj trudil okrog njih. S tem se je potrdilo, da se ljudje čutimo bolj zaželeni in boljše ob partnerjih, ki nas razumejo in upoštevajo naše želje. Vljudnost ni tako pomembna kot skrbnost.

Avtorji študije zato priporočajo, da se z osebo, s katero ste v 'spolnem odnosu', pogovarjate in jo poslušate. Potrudite se po svojih najboljših močeh, da zadovoljite partnerjeve želje, saj se boste ob tem boljše počutili tudi vi. Potrebna in pomembna je torej iskrenost.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
porkamalora |  08 .02. 2019 ob  21: 01
Če mojo skrbno in iskreno poslušam med seksom, se glede želja nabere za ene €2.000 tega, za šoping v Italiji, savno in masaže ter smučanje v Avstriji. Me zgrozi ob misel, da bi pojedel viagro.