KAM NA VALENTINOVO? V LifeClass Portorož

Piran

V Sauna Parku Term Portorož je danes, 14. februarja, vsem zaljubljenim namenjen brezplačni savna ritual Čokoladna fantazija, ob nakupu ene triurne vstopnice pa vam drugo podarijo. Poskrbljeno je tudi za kulinarično in glasbeno razvajanje.

Če v zadnjem trenutku še ne veste, kam bi peljali svojo boljšo polovico, je LifeClass Portorož odlična izbira.

V njihovi kavarni in slaščičarni Café Centralu, se lahko fotografirate v čisto pravem foto kotičku za zaljubljene, pod krošnjo cvetoče češnje, iz katere rastejo ključi ljubezni. Valentinov tris za zaljubljene bo poskrbel za zadovoljne brbončice in polno srce. Od 20. ure dalje pa boste lahko nazdravili ob glasbeni spremljavi odličnega dua Polona in Evgen.

Vas mika romantična večerja ob soju sveč? Od 18. ure dalje je v Istrian bistro & Tapas baru na voljo Valentinov degustacijski meni, ob spremljavi mlade vokalistke Mance Kozlovič.

Privoščite sebi in svoji najdražji osebi, partnerju, prijateljici ali samemu sebi malce razvajanja. Saj veste – več ljubezni kot podarimo, več je dobimo nazaj.

Rezervacije miz: istrianbistro@lifeclass.net / Naročilo tort: slascicarna@lifeclass.net / Wellness razvajanje: wellness@lifeclass.net