KAKO SREČNI SMO SLOVENCI: Ali drži, da so ljudje, ki živijo ob morju, bolj srečni? (VIDEO)

Koper

Danes je svetovni dan sreče. Med najsrečnejšimi državami že vrsto let prednjači Finska, prav tako se mednje uvrščajo ostale nordijske države. Kaj pa Slovenija? Smo Slovenci srečen narod? In kaj sploh je sreča?

Po koprskih ulicah smo ob svetovnem dnevu sreče povprašali mimoidoče, kaj za njih pomeni sreča. Dobili pa smo tudi odgovor na to, ali drži, da so ljudje, ki živijo ob morju, nekoliko bolj srečni. Več si poglejte v spodnjem video prispevku:

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Hiphop |  22 .03. 2023 ob  05: 20
ManofSteel: srečno pot!
ManofSteel |  21 .03. 2023 ob  22: 47
-1
Sreča je v tem, da v življenju počneš tisto kar te osrečuje. Na obali so povečini nesrečni, tako kot v ostalih regijah po Sloveniji. Koliko mimoidočih vidite, da se smejijo, da so res srečni ? Jaz večino, ki jih srečam so le depre... Osebno sem v življenju počel tisto kar me je veselilo in posledično sem bil vedno nasmejan za razliko od ostalih mimoidočih. Celo en gospod vedno, ko me je srečal, mi je rekel, da sem vedno nasmejan. :) V današnji Sloveniji nisem več, ker vidim ljudi skozi njihove obraze, da so povečini dvolični in polni sovraštva ! Dovolj, da se pogledate v ogledalo boste spregledali...Zato je prišel čas, da se počasi odselimo iz te vukojebine...osebno si ne želim več živet v takšni družbi. V bistvu grem iz Evrope...tukaj ni več prihodnosti le propad. Adijo zombiji :)
Hiphop |  21 .03. 2023 ob  06: 57
15
Ma daj folk niti ne ve da so živi in se jih sprašuje po sreči. Sej nasi ljudje sploh ne vejo kaj dejansko pomeni sreca! Vsi mislijo da je to da imas službo, denar, avto itd. To niso srecni ljudje ampak to so materjalisti. Srecni ljudje so tisti ki se ne obremenjuje s stvarmi drugega, ki je zdrav, da ima vse noge in roke in da lahko hodi, da imajo nekoga zraven njih na katere lahko vedno računa, ljudje ki so rajsi v naravi kot med betonom, ljudje ki imajo živali in še bi lahko našteval. Pojem sreča je cisto drugacen kot si ga nasi ljudje prestavljajo