JUNAKINJA S KOPRSKEGA BENCINSKEGA SERVISA: Pomagala srčnemu bolniku in po telefonu tolažila njegovo soprogo

Koper

Koprčanka Belma Mujetić je te dni postala prava junakinja, ki jo opeva splet. Sredi julija je namreč na enem od bencinskih servisov v Kopru, kjer dela, nesebično pomagala moškemu, ki je kazal znake slabosti in poklicala reševalce. V posebnem pismu se je hčerka moškega, ki je potreboval pomoč in je sicer srčni bolnik, zahvalila uslužbenki na bencinski postaji in njeno dejanje označila za neverjetno, profesionalno in hvale vredno. Gospodični zdaj želita stopiti v kontakt, saj je tudi Belma na svojem Facebook profilu zapisala, da naj ji, kdor pozna Sanelo Dedić iz Ljubljane, to sporoči.

Oče Sanele Dedič se je v petek 12. julija iz Ljubljane pripeljal na Obalo in se ustavil na bencinskem servisu v Kopru, ko mu je postalo slabo. To je opazila tamkajšnja uslužbenka Belma Mujetić, ki je poklicala reševalce in moškemu nudila pomoč, nato pa prek telefona potolažila še njegovo ženo.

Ker je gospod srčni bolnik, je njegova hči v pismu, ki ga je naslovila na OMV Koper, zapisala: "Oče se danes počuti zelo dobro in hvala bogu za vašo zaposleno, da je omogočila, da je oče pravočasno dobil zdravniško pomoč."

Zelela bi priti do kontakta ga.Sanele Dedic iz Ljubljane ce jo kdo pozna bi prosila, da mi sporoci v zs. Najlepsa hvala

Posted by Belma Mujetić on Sunday, July 28, 2019

Dodala je še, da so lahko na zaposleno zelo ponosni, sama pa bi jo rada, ko bo prišla v Koper, tudi poiskala in se ji osebno zahvalila. Na pismo se je odzvala tudi Belma, ki bi prav tako rada našla hčer moškega, ki mu je pomagala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija