IZOLA: Trije mladeniči ukradli avtomobil in bežali pred policijo

Izola

V noči iz petka na soboto so policisti v poostrenem nadzoru na območju izolske občine sledili in ustavljali vozilo, vendar voznik ni hotel ustaviti, temveč je zapeljal izven vozišlča na travo in trčil. Iz vozila sta zbežali dve osebi, eno pa so prijeli na kraju. Druga dva sta se kasneje sama vrnila na kraj. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da so trije maldeniči (eden 22-letni in dva 21-letna, vsi trije Izolani) odvzeli vozilo 42-letnemu lastniku iz Šmarij, ki je v vozilu pustil ključe. Vozilo so vrnili lastniku, osumljence pa zaslišali. Vozniku so izdali plačilni nalog zaradi kršitev prometnih predpisov, sledi mu še kazenska ovadba zaradi odvzema vozila.

V Izoli poostrili nadzor nad drogami

S petka na soboto so imeli policisti in kriminalisti poostren nadzor nad prepovedano drogo v Izoli. Nekaj pred 3. uro zjutraj so imeli v postopku 36-letno Sežančanko, kateri so zasegli alu zavitek z belo prašnato snovjo. Prah je poslan na analizo, po dobljenih rezultatih ji sledi hitri postopek.

Takoj zatem so imeli pred diskoteko v postopku 39-letnika in 35-letnika z Goriškega. Prvemu so zasegli digitalno tehnico, dva alu zavitka z belo prašnato snovjo, PVC zavitek z belo prašnato snovjo, PVC zavitek s posušenimi rastlinskimi delci in bankovec za 20 evrov, drugemu pa 39 tabletk in alu zavitek z belo grudasto snovjo. Zaradi utemeljenega suma, da gre za prepovedane droge za nadalno prodajo, jima je bilo ob 00.50 uri odrejeno pridržanje. Pri njima pa so opravili tudi hišno preiskavo, sledi jima kazesnka ovadba.

Deli novico:

d |  26 .05. 2015 ob  16: 23
bankovec za 20€ hahahahhaha a vi to resno
bigbosna |  26 .05. 2015 ob  14: 10
da spet je bio parti
bigboss |  26 .05. 2015 ob  12: 46
kaj s5 je bil party v Ambasadi ?