IZ DOLGČASA V KARANTENI SO SE ŠLI VOZIT NAOKOLI: Na cesti našli vreči, polni denarja

Svet

Družina iz Virginije, ki zaradi koronavirusa ni več zdržala v izolaciji, se je v soboto odpravila na pot in naletela na dve vreči, polni denarja, vredni skoraj milijon dolarjev, poroča Fox News.

Fotografija je simbolična.

David in Emily Schantz iz okrožja Caroline v Virginiji sta se vozila z otroki, ko sta sredi ulice našla dve vreči. Zapeljali so čeznje, misleč, da so smeti. Nato so se ustavili in dali vreči v avto ter nadaljevali z vožnjo. Šele ko so prišli domov in pregledali vsebino vreč, so ugotovili, da sta polni denarja. "V vrečah so bile plastične vrečke, polne denarja, ki so bile naslovljene na nekaj, kot je 'trezor gotovine'," sta Schatzejeva povedala medijem.

Po odkritju so stopili v stik s šerifovim uradom, ki je na njihov naslov poslal policijo, da razišče, za kaj gre. Scott Moser iz lokalne policijske postaje je dejal, da so ugotovili, kje naj bi denar končal, vendar še vedno ne vedo, kako je pristal na cesti. Moser ni komentiral, kam bodo poslali denar, je pa dejal, da naj bi prejemniki družini namenili finančno nagrado. "Njihova dejanja ne zaslužijo nič manj," je dodal. "Nekomu so prihranili veliko denarja in dali čudovit zgled vsem ostalim."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  21 .05. 2020 ob  06: 44
-1
morda je bila provizija s kamiona, ki je prevažal maske za tonina