INCIDENT V LUCIJI: Močno pijan grozil, treščil po glavi policista in ga polil z vinom

Kronika

Koprski policisti so bili v četrtek dopoldne obveščeni, da od Strunjana proti Belvederju vozi osebni avtomobil, v katerem je najbrž pijan voznik. Potem ko so ga izsledili pri Luciji, je kljub poskusu, da ga ustavijo, peljal naprej, pri zavijanju proti vinogradom pa je v Liminjanu trčil v ograjo ob hiši. Vozilo so mu zasegli.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Koper, je šlo za 59-letnega voznika iz Velenja, ki začasno biva na Obali. Med postopkom je z roko, v kateri je imel plastenko vina, mahal proti policistu, ga udaril po glavi, popraskal in polil z vinom ter policistu tudi grozil. Ker je zavrnil preizkus alkoholiziranosti, so ga odpeljali v zdravstveni dom na odvzem krvi.

V nadaljnjem postopku so ugotovili, da je vozil brez vozniškega dovoljenja, zdaj pa mu grozi kazenska ovadba zaradi preprečitve uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi in ovadba zaradi predrzne vožnje. Zaseženi avtomobil so vrnili lastnici.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  11 .12. 2020 ob  15: 12
Vikendaši!!!!Vsi so si uredili začasna prebivališča.Po novem še pozimi ni miru pred njimi.Ukrepe pa itak ne upoštevajo niti doma niti pri nas.
Nina |  11 .12. 2020 ob  12: 26
14
V naslovu napisete steklenica, v clanku pa plastenka...na koncu ga je s tetrapakom od ledenega caja na slamico