HARRY PONOVNO VZNEMIRIL DVOR: Želi prekiniti krog "genetske bolečine"

Svet

Princ Harry je bil nedavno gost v podcastu Armchair Expert, ki ga vodi igralec Dax Shepard. Razkril je doslej neznane podrobnosti iz svojega življenja. "Če sem doživel neko obliko bolečine ali trpim zaradi bolečine, ki jo trpijo moji starši, bom poskrbel, da bom prekinil ta krog, da ga ne bom prenesel naprej," je med drugim dejal princ, s tem pa znova šokiral britanski dvor.

Priznal je, da je leta čutil, da ni del kraljeve družine in se je pogosto počutil nemočnega. "To je služba, kajne? Nadeni si nasmeh in samo "vozi dalje". Imel sem dvajset let, ko sem pomislil, da si ne želim te službe in da ne želim biti na tem mestu. Tega nočem početi. Poglej, kaj je to naredilo moji mami. Kako se bom kdaj ustalil in imel družino, če vem, da se bo to ponovilo," je dejal Harry in dodal, da je imel duševno krizo, ker ni prebolel smrti svoje ljubljene matere.

Zaradi Meghan je poiskal pomoč psihoterapevta, ker ga je prizadelo nenehno vmešavanje medijev v njegovo življenje. Ko se je njegovo stanje izboljšalo, je prišel do spoznanja, da mora nekaj spremeniti, saj drugega izhoda ni.

Omenil je tudi svojega očeta, princa Charlesa, in pojasnil, da mu je bilo zelo težko zaradi vzgojnih metod starih staršev, princa Filipa in kraljice Elizabete II. Rekel je, da se je oče do njega obnašal tako, kot so se starši do njega. Ta družinski krog je imenoval "genetska bolečina".

"Ne smemo nikogar kriviti ali na koga kazati s prstom, toda če sem doživel neko obliko bolečine ali trpim zaradi bolečine, ki jo trpijo moj oče ali starši, bom poskrbel, da bom prekinil ta krog in ga ne bom prenesel naprej," je še dodal princ.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  17 .05. 2021 ob  18: 03
pametno se je odločil