GROZLJIVKA V RUSIJI: Deklici vrgel iz osmega nadstropja stavbe, ker sta bili "preglasni" v stanovanju

Kronika

23-letnika so aretirali potem, ko je iz osmega nadstropja stavbe v Rusiji vrgel dve dekleti, stari 9 in 14 let. Ena od sester je takoj po padcu umrla, druga pa je poškodbam podlegla v bolnišnici. Do grozljivega dogodka je prišlo na jugu Sibirije, v Republiki Tuva.

Ochur Sanchat na desni

Sosedje iz kompleksa stavb v mestu Kizil so dejali, da so slišali strašne krike, ko sta dekleti padali z višine več kot 24 metrov, poroča Mirror.

Ochur Sanchat, ki je osumljen za njuno smrt, je sorodnik matere deklic. Trdil naj bi, da sta bili dekleti v stanovanju, v katerem so se nahajali vsi trije, "preglasni". Osumljenec naj bi se v tem stanovanju skrival pred policijo zaradi kraje avtomobila.

Mama pokojnih deklic je bila v tem času v službi, delala je nočno izmeno v kavarni. Njena tretja hčerka, dvojčica umorjene 9-letnice, pa je takrat spala.

Sanchatu so pripisali dva meseca pripora zaradi suma dvojnega umora. Policija sicer pravi, da je priznal, da ju je vrgel skozi okno. Na sojenju pa se ni pojavil. Trenutno je na begu, za njim pa je razpisana tiralica.

O grozljivem dogodku je mamo pokojnih deklic obvestila soseda, ki je slišala njune krike.

"Zbudil me je grozen krik in trkanje na balkonska vrata. Ko sem dojela, kaj se dogaja, se je dobesedno minuto pozneje zaslišal glasen nemir in deklica je ponovno zavpila. Vse skupaj je trajalo morda nekaj minut," je opisala soseda. Priča je povedala, da se je opisano ponovilo še enkrat. Ker je bila doma sama z otroki, si ni upala preveriti, kaj se dogaja, je pa takoj poklicala policijo.

Policisti so bili v tednu pred grozljivim dogodkom zaradi prijav večkrat poklicani, da preverijo situacijo v tem stanovanju. Zdaj preiskujejo tudi te prijave, poroča Slobodna Dalmacija.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija