GROZLJIVA NAJDBA V KOPRSKIH SMETEH: Podhranjen in poln glist, star komaj en mesec (VIDEO)

Koper

Velikokrat se nam zdi, da se tako okrutne stvari dogajajo samo v tujini, včasih dlje, včasih bližje nam, v manj razvitih državah. Očitno se res motimo glede tega, kakšni ljudje smo v resnici. Tega najdenčka v obupnem zdravstvenem stanju so našli v zabojniku za smeti na Šmarski cesti v Kopru.

Našli so ga v nedeljo zjutraj, ko so se temperature komaj dvignile kakšno stopinjo čez ledišče. Psiček je star komaj mesec dni, najden pa je bil v zabojniku za smeti na Šmarski cesti v Kopru.

Psiček je bil v zelo slabem zdravstvenem stanju, popolnoma podhranjen in poln glist. Vzeli so ga v Obalno zavetišče, kjer se zdaj trudijo, da bi pridobil na teži in moči.

"Za zdaj se odlično bori, seveda pa še ni primeren za posvojitev, tudi rezervacij nikakor še ne sprejemamo," so na svojem Facebooku profilu napisali v Obalnem zavetišču, kjer so objavili tudi videoposnetek najdenčka.

???? Če ste mislili, da se takšne stvari dogajajo samo v tujini in manj razvitih državah, ste se zmotili... ???? Nedelja, rano jutro, nekaj stopinj nad ničlo. ???? Psiček star komaj mesec dni, najden v zabojniku za smeti na Šmarski cesti pri Kopru. ???? V zelo slabem zdravstvenem stanju, poln glist in povsem podhranjen. ???? Trudimo se, da bi pridobil na moči in teži. ???? Za zdaj se odlično bori, psiček pa seveda še ni primeren za posvojitev, tudi rezervacij nikakor ne sprejemamo. ????

Objavil/a Zavetišče Obala l Obalno zavetišče dne Četrtek, 17. februar 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kristjan |  20 .02. 2022 ob  08: 53
Hvala najditelju in hvala Zavetišču.
Ti smrad ki si ga odvrgel ..pa boš crknu v mukah ..karma
Andraž |  17 .02. 2022 ob  19: 26
35
da bi storilec / storilka dooolgo umirali v mukah in bolečinah