FOTO: Utrinki prvega predstavitvenega večera MMS

Piran

Začeli so se predstavitveni večeri Melodij morja in sonca. Včeraj je občinstvo ogrevalo že nekaj predstavnikov, ki bodo v soboto stopili na oder 38. festivala MMS, danes in jutri pa se bodo ob 21. uri pred lokalom Kapelca v Portorožu predstavili še ostali nastopajoči.

Janez Kočar je s fotografskim objektivom ovekovečil sinočnji prvi predstavitveni večer letošnjega festivala MMS, na katerem so se predstavili Laurylin & Jan Bogatič, Kalamari, Prifarski muzikanti, Swing Deal in Steffy. Na skupinski fotografiji so vsi prisotni glasbeniki z umetniškim vodjem festivala MMS Slavkom Ivančićem in predstojnico Urada za družbene dejavnosti Občine Piran Lado Tancer.

Danes ob 21. uri bodo na predfestivalskem odru nastopili Ana Štokelj, Irena Vrčkovnik in MJAV, Klapa Semikantá, Manca Špik in The Plut Family. V sredo, 11. julija, pa še zadnji štirje: Mila, Proteus, Bogdan in Lea Sirk. Predstavitve vodi Lara Pirc.

Neposredni prenos prireditve

Vsi, ki si prireditve ne bodo ogledali v živo iz Amfiteatra, bodo lahko festival MMS spremljali v neposrednem prenosu od 21. ure dalje na 1. programu Televizije Slovenija, 1. programu Radia Slovenija, Radiu Koper, Radiu Maribor in RTV 4D.

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.

ma..... |  10 .07. 2018 ob  22: 32
razen Lare , izgleda vse # skep# malo brižno ...