FESTIVAL POLETJE Z BISERI OSTAJA PRED POKRAJINSKIM ARHIVOM: Danes na sporedu Vlado Kreslin

Koper

Zaradi novega vladnega odloka se je letošnji Festival Poletje z biseri že prvi večer, ko so 1. julija nastopili novomeški velikani slovenske glasbene scene Dan D, preselil na novo lokacijo v Kopru, in sicer na Kapodistriasov trg pred Pokrajinskim arhivom. Kot kaže, se bodo tako letos vsi dogodki v nizu biserne ogrlice zgodili tam, prizorišče je namreč občinstvo, nastopajoče in organizatorje več kot navdušilo.

Danes bo v Kopru nastopil neumorni prekmurski bard Vlado Kreslin, prihodnji teden sledi duet dveh prekaljenih rockovskih mačkov, ki sta letos združila moči v akustični verziji, Mihe Guština in Tomija Megliča, nato se bo s povsem novo akustično obleko njenih skladb na krilih vetra z juga predstavila Tinkara Kovač, zadnjo julijsko sredo pa bo z zasedbo Momento Cigano nastopil Teo Collori.

Avgustovske srede bodo v večji meri obarvane primorsko. Na večeru Kluba študentov občine Koper bo nastopila izštekana indie zasedba NoAir, pred katero se bo predstavil brežiški kantavtor Daniel Vezoja, sledil bo nastop prav tako akustičnih Zmelkoow, porednih gostov, ki se bodo predstavili z enkratnim projektom Spovednica, za udarni konec pa bosta poskrbela čislana kantavtorja Drago Mislej – Mef in Jani Kovačič.

NOVO V KOPRU IN ANKARANU, PARKIRAJ VARNO IN BREZ DOTIKA, Z APLIKACIJO, KI POVEZUJE VSO OBALO: Brez plačevanja z gotovino in brez skrbi o poteku parkirnine (VIDEO)

Skupina EasyPark je vodilni globalni ponudnik digitalnih parkirnih rešitev, ki s svojo storitvijo pokriva na milijone parkirnih mest po svetu. S svojo intuitivno aplikacijo ponuja registriranim uporabnikom najučinkovitejšo rešitev iskanja parkirnega mesta v več kot 1900 mestih v Evropi. Pametna storitev EasyPark je bila od leta 2001 prejemnica že številnih nagrad.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija