FAKULTETA ZA MANAGEMENT VABI NA INFORMATIVNI DAN: V novo študijsko leto s še bogatejšo izbiro podiplomskih programov

Koper

Študij managementa ima na Obali že izjemno tradicijo. Za naslednje študijsko leto pa je UP Fakulteta za management razpisala nove, še aktualnejše študijske programe, na katerih bo nova generacija podiplomskih študentov večala svoje kompetence in konkurenčnost na trgu dela.

UP Fakulteta za management iz Kopra že več kot 25 let uri izjemne študente, ki so pri delodajalcih izjemno zaželeni in uspešni, ne malokateri pa zelo uspešno vodijo tudi lastna podjetja tako na domačem kot tujih trgih. Vizija fakultete je povezovanje znanja za uspeh, zato redno v izobraževalni program vključujejo goste iz gospodarstva in različnih organizacij, hkrati pa programe in vsebine prilagajajo aktualni situaciji in razmeram v gospodarstvu. Ravno fleksibilnost vodstva in vseh izvajalcev pa je v nedavnih razmerah omogočila hitro uskladitev in premik študijskega procesa v celoti na splet, ki je bil odlično sprejet tako s strani zaposlenih, kot predvsem študentov.

Aktualnim razmeram na trgu pa so se v letošnjem letu prilagodili tudi študijski programi na podiplomski ravni. Program MANAGEMENT se je tako razširil in danes študentom omogoča, da se izobražujejo bolj specializirano glede na svoje želje in potrebe. Tako je program pridobil kar osem (8) področij študija, poimenovanih moduli. Študentje lahko sedaj izbirajo med MANAGEMENTOM V SODOBNI DRUŽBI, MANAGEMENTOM INDUSTRIJE 4.0, PODJETNIŠTVOM, MARKETINGOM, POSLOVANJEM V DIGITALNEM OKOLJU, JEZIKI V POSLOVNEM OKOLJU, FINANČNIM POSLOVANJEM IN KADROVSKIM MANAGEMENTOM. Vsako izmed naštetih področij v drugem letniku študija študentom omogoča, da se podrobneje izobražuje v smeri, ki mu je najbližje.

Na programu ostajata izjemno uspešna programa MANAGEMENT TRAJNOSTNEGA RAZVOJA, ki združuje znanja in vsebine kar štirih članic Univerze na Primorskem (Fakultete za management, Fakultete za vede o zdravju, Fakultete za humanistične študije in Fakultete za turistične študije – Turistice) in v ospredje daje ključna vprašanja današnje družbe, okolja in organizacij, ter PRAVO ZA MANAGEMENT, ki je edinstven tovrstni študij v Sloveniji, saj managerjem omogoča poglobljen vpogled v pravne podlage poslovanja na vseh področjih.

Najprestižnejši program, ki ga Fakulteta za management UP izvaja v sodelovanju z Moskovsko državno univerzo Lomonosov, pa ostaja EKONOMIJA IN FINANCE. Program, kjer študentje po opravljenem letniku v Kopru odidejo na študij v Moskvo (Rusija) je edinstvena priložnost, da študentje pridobijo mednarodne izkušnje, znanje s strani največjih strokovnjakov svetovnega kova ter izjemno priložnost na zaposlitvenem trgu tako v Sloveniji, kot v svetu.

Informativni dan, ki bo letos zaradi aktualnih razmer prestavljen na splet, bo potekal že v torek, 2. junija v e-okolju ZOOM, lahko pa ga boste v živo spremljali tudi preko uporabniških računov fakultete na družbenih omrežjih Facebook in Youtube.