Ekskluzivno: Vitoslav Türk odstranjuje domnevno črno gradnjo!

Slovenija

Zaradi medijske gonje in pritiska sosedov se je danes Vitoslav Turk, oče sinov, lastnikov podjetja, ki je lastnik domnevne črne gradnje odločil, da bo bo pobudo prevzel v svoje roke. Dobesedno. 

 

Vitoslav Türk se je danes odločil, da bo samoiniciativno začel z odstranjevanjem domnevne črne gradnje, o kateri so poročali mediji v zadnjih dneh. Kot je povedal za Regional, je to storil zato, ker je danes praznik in bo izkoristil prosti čas za odstranitev objektov, na katere je padel sum.

"Med delovnim časom, ko se soočam s težavami in zagatami dobave elektrike, v tem energetsko potratnem času, enostavno nimam časa, da bi to storil. Danes je praznik, tako da ga bom protestno izkoristil za to, da začnem z rušenjem. Čeprav s temi objekti nimam nič, saj gre, kot sem že jasno povedal, za lastništvo podjetja, ki pa je v lasti mojih sinov," je povedal Türk.

Na vprašanje, zakaj se je odločil, da bo sam poprijel za kramp in lopato, pa je Türk odvrnil: 

"Zato, da mediji ne bi insinuirali, da je tudi rušenje objektov povezano s katerim gradbenim podjetjem, ker so vsa gradbena podjetja, ki še vedno sploh obstajajo v Sloveniji  tako ali drugače kdaj opravljala  gradbena dela za Eles. Tako mi je namreč svetoval moj brat Danilo.”

Naj bralce opozorimo, da smo uspeli najti eno gradbeno podjetje, ki še ni delalo z Elesom in sicer gre za podjetje Aljmani in bratje, Aljmani Turkmishi s. p. Lastnik podjetja Aljmani je za Regional povedal, da se mu zdi, da ni potrebno da Türk sam ruši domnevno črno gradnjo, saj je pripravljen opraviti rušitev objektov "za majhen denar". Naj pripomnimo, da je Turkmishi podjetje registriral le nekaj dni nazaj in je zatrdil, da nikoli ni opravljal nobenih pogodbenih del za Eles, kot tudi za državo ne. 

Že trpi posledice sprejete odločitve

Očitno je, da Türk ni bil seznanjen s tem novim dejstvom. Ali bo prekinil rušenje "na lastne roke", po tem ko dobi ponudbo od Turkmishija, bomo še poročali. 

Naj še povemo, da Türk že trpi posledice svoje odločitve, saj je ob odhodu našega poročevalca s terena, že zahteval medicinsko pomoč, ker je zaradi uporabe krampa na dlani desne roke dobil žulj. 

Sorodne novice: 

Nedovoljena gradnja Vitoslava Türka na Obali

Nepremičnine družine Vitoslava Türka niso bile popisane

Türkovo vilo dokončal hišni gradbinec Elesa!

Deli novico:

gas |  01 .04. 2013 ob  14: 27
Prvoaprilski nateg!
Lahko kaj drugega prosim.protestnik |  01 .04. 2013 ob  14: 00
Mater eni ljudje res niso se nikoli v zivljenju prijeli krampa v roko ali dobili zulja? Pa od kod so se nasli sploh teji Turki? Bi nekdo moral pogledati njihovo celotno premozenje, ker samo taki ljudje prihajajo na oblast, medtem, ko revezi zivijo v bedi.
Ljubljancan |  01 .04. 2013 ob  13: 57
škoda , da gre za prvoaprilski nateg
Veneti |  01 .04. 2013 ob  13: 56
In potem svizec zavije čokolado.1.april.