DRŽAVNA SEKRETARKA IN ZDRAVNICA ŽE DRUGIČ TARČA VANDALIZMA: Prvič kljukasti križi, tokrat pa to! (FOTO)

Slovenija

Ljubljanske policiste so v torek zvečer obvestili, da je neznani storilec na območju Trbovelj poškodoval fasado ene od stavb, v katero je odvrgel kozarca s črno snovjo. Gre za stavbo, v kateri ima ordinacijo zdravnica in državna sekretarka na ministrstvu za zdravje Alenka Forte.

Alenka Forte

Policisti so opravili ogled in nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. V skladu z določili zakona o varstvu osebnih podatkov na policiji sicer niso mogli potrditi, za katero konkretno osebo gre.

Je pa Fortejeva v tvitu objavila fotografijo vandaliziranega poslopja. "Tokrat niso imeli svetlih barv. Vandalizem infantilnih", je še zapisala na Twitterju. Za STA pa je Fortejeva danes dejala, da so takšna dejanja nesprejemljiva in da so odraz stanja duha naše družbe.

Fortejeva je bila letos že drugič tarča vandalizma. Konec januarja so neznanci na fasado njenega medicinskega centra v Trbovljah narisali tri kljukaste križe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  28 .04. 2021 ob  13: 42
Jaz se strinjam, to je nesprejemljivo.

To je nesprejemljivo prav toliko, ko to, da je nekdo privat zdravnik in hkrati v politiki, z namenom, da javno zdravstvo kar se da sprivatizira!