DOMAČA PROIZVODNJA: Goričan marihuano gojil vsem na očeh (FOTO)

Kronika

Kar na okenski polici je Goričan srednjih let gojil marihuano. Da bi rastline bolje uspevale, jih je izpostavil sončni svetlobi, a pri tem ni pomislil, da bi jih tam lahko videla tudi policija. In ravno to se je zgodilo. V njegovem stanovanju so nato našli približno 30 rastlin prepovedane droge in sedem kilogramov posušenih vršičkov.

Moški srednjih let si je v stanovanju na Ulici Dei Gelsi v Gorici uredil domačo proizvodnjo marihuane. Zanimanje policije so privabile rastline prepovedane droge, ki jih je postavil kar na okensko polico, ki gleda na prometno cesto. Nenavadna oblika listov je privabila poglede ne samo naključnih mimoidočih, ampak tudi policistov, ki so pri moškemu opravili hišno preiskavo.

V stanovanju Goričana so našli od 20 do 30 rastlin konoplje, več vrst semen in sedem kilogramov posušenih vršičkov. Moški se je vzgoji marihuane skrbno posvetil, uredil si je pravi 'laboratorij' s prezračevalnim sistemom in primerno osvetljavo, piše Il Piccolo.

Moški proizvajanja marihuane ni zanikal, se je pa izgovarjal, da je ni preprodajal. Prepovedano substanco naj bi uporabljal za lajšanje bolečin in sproščanje.

Goričana so policisti aretirali. Preiskava še poteka, predvsem v smeri identificiranja oseb, ki so zahajale v njegovo stanovanje.

Deli novico:

KAJPAJAZVEM | danes ob 08:45  |  18 .05. 2018 ob  10: 19
Pizda si pameten ti, a?
KAJPAJAZVEM |  18 .05. 2018 ob  08: 45
Neimenovani komentator, ki bi rad legaliziral drogo: sicer ne vem, kaj si zaužil za kosilo, ampak karkoli je že bilo, ti je naredilo slabo. Gorica je namreč v Italiji in ne glede na to, kaj pri nas je legalizirano in kaj ne, to ne vpliva na dogodke v Italiji. Torej bi bil potek dogodkov povsem enak tudi, če bi bila pri nas droga legalizirana...
Chon |  17 .05. 2018 ob  18: 18
Zdaj pa se počutim bolj varnega,..lol
bruno |  17 .05. 2018 ob  16: 16
mamma mia kaksen kriminalec !! vec kot bavcar in lovshin ter casar skupaj !!
Dajte že prosim legalizirat |  17 .05. 2018 ob  15: 42
10
Lepo vas prosim!