BREZPLAČNO PARKIRANJE IN AVTOBUSNI PREVOZI DO POKOPALIŠČA: Šoferji bodo pobirali potnike na teh lokacijah

Koper

Ker je v času novembrskih praznikov obisk pokopališč povečan, bodo v Kopru organizirali brezplačni avtobusni prevoz do pokopališča, za prometno razbremenitev okolice pokopališča pa bo med 30. oktobrom in 1. novembrom uporaba parkirišča P+R ob avtobusni postaji in javnega parkirišča pod deteljico na Ulici 15. maja brezplačna.

V koprski občini bodo tudi letos z družbo Arriva Dolenjska in Primorska 31. oktobra in 1. novembra organizirali brezplačni avtobusni prevoz na pokopališče iz Semedele, Olma, Šalare, Markovca in središča Kopra. Vozni red avtobusov najdete na spletni povezavi.

Obiskovalcem pokopališča Škocjan bo med 30. oktobrom in 1. novembrom omogočeno tudi brezplačno parkiranje osebnih vozil na bližnjem parkirišču P+R na Kolodvorski cesti ob glavni avtobusni postaji, ki je od pokopališča oddaljeno le nekaj korakov in dostopno skozi podhod Slavček. Brezplačno parkiranje bo omogočeno tudi na javnem parkirišču pod deteljico na Ulici 15. maja, ki je dostopno s cestnega priključka v neposredni bližini mosta čez strugo reke Badaševice.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija