BOŠKO ŽUPANOVIĆ 'ODLETEL' Z MESTA ŠPORTNEGA DIREKTORJA FC KOPER: "Obračamo nov list v zgodovini kluba"

Koper

Boško Županović ne bo več opravljal nalog športnega direktorja FC Koper, je na današnji novinarski konferenci sporočil Ante Guberac. "Za njegovo mesto že imam v mislih pravega človeka, vendar pogovori še niso zaključeni," je bil skrivnosten predsednik kluba. Po neuradnih informacijah naj bi ga sicer zamenjal Oliver Bogatinov.

Boško Županović

"Bošku Županoviću smo se zahvalili za vloženo delo. Obračamo nov list v zgodovini FC Kopra," je ob oznanitvi, da hrvaški pravnik ne bo več športni direktor nogometnega kluba, dejal predsednik Guberac. Koprčani bodo novega športnega direktorja izbrali v prihodnjem mesecu dni, ko se bo Županoviću iztekel "odpovedni rok". "Za njegovo mesto že imam v mislih pravega človeka, vendar pogovori še niso zaključeni," je dodal.

Primorske novice sicer poročajo, da naj bi nov poslovni in športni direktor postal Oliver Bogatinov, nekdanji nogometaš Kopra, nazadnje pa športni direktor Maribora. Leta 2016 je bil tudi vodja koprske nogometne šole. V času, ko je FC Koper osvojil prvi naslov državnih prvakov, pa je Bogatinov v njem deloval v vlogi pomočnika trenerja.

To pa ni edina sprememba, ki se je v koprskem klubu zgodila v zadnjem času. Koprski prvoligaš je namreč v novo sezono krenil z dodobra prevetreno ekipo, v kateri je kar 14 novincev. Povsem nova je letos tudi trenerska ekipa. Glavnemu trenerju Zoranu Zeljkoviću asistira "stari znanec" Bonifike, Denis Halilović. Trener vratarjev je Benjamin Levak, za kondicijsko pripravljenost moštva pa skrbita Andrea d’Urso in Matic Tepeš, piše na spletni strani kluba.

Vodstvo in strokovni štab FC Kopra sta na današnji novinarski konferenci izrazila zadovoljstvo nad začetkom sezone, hkrati pa priznala, da bo potreben čas. "Prave rezultate pričakujemo v dveh letih," je poudaril Guberac.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  28 .07. 2021 ob  14: 26
mama mia, sami extra modeli
Ištrijan |  28 .07. 2021 ob  00: 24
Che bella gente.....Popota bi pa lahko dali za castnega predsednika