BOGATA JESENSKA PONUDBA MESTNE VRTNARIJE: Sadike sadnega drevja že od 14,80 evrov

Koper

Marjetica Koper vabi vse občane koprske občine in ostale obiskovalce, da obiščete njihovo Mestno vrtnarijo na Škocjanu. Z začetkom jeseni so povsem prevetrili in dodatno obogatili ponudbo sadnega drevja. V ta namen so pripravili ugodne cene sadik sadnega drevja. 3-letne češnje, marelice, kakiji, višnje, fige, jablane in hruške so sedaj na voljo že od 14,80 evrov.

Izkoristite ugodne vremenske razmere in se že ta teden odpravite na Škocjan, kjer vas bodo z veseljem sprejeli prijazni in strokovno usposobljeni delavci Marjetice. Sadikam sadnega drevja so v tokratni akciji dodali tudi v Slovenski Istri zelo priljubljeno namizno grozdje sorte fragola. Gre za odporno črno vrsto trte, sladkega okusa in muškatne arome.

Vse zveste stranke še obveščajo, da sadike drevja in ostale izdelke dostavijo na dom, omogočajo pa tudi kvalitetno in strokovno zasaditev. Ravno v teh dneh so prejeli večjo pošiljko starejših oljk, primernih za okrasno zasaditev. Kontaktirate jih lahko preko telefonske številke 05 66 33 783 ali preko elektronskega naslova daniel.ban@marjeticakoper.si. Vabljeni!