AVTO NA KOPRSKEM PARKIRIŠČU OSTAL BREZ VSEH KOLES: Nekoč so 'sezuvali' Audije in Mercedese, danes že Peugeote

Kronika

Do sedaj so 'sezuvali' avtomobile višjega cenovnega razreda, kot so Audiji in Mercedesi, zdaj pa se nepridipravi očitno zadovoljijo že s Peugeoti. Kot poročajo s Policijske uprave (PU) Koper, so neznanci s parkiranega osebnega avtomobila Peugeot 207 v Kopru ukradli vsa štiri kolesa (platišča s pnevmatikami). Lastnika so s tem oškodovali za 600 evrov.

Fotografije so simbolične

Policisti koprske policijske uprave so v zadnjih 24 urah intervenirali v 42 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 124 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine in tri vlome, zaradi kršitev javnega reda pa sta bili dve intervenciji.

V Livadah je nekdo ukradel električni skiro znamke MES127 Flinston, vreden 440 evrov. Prav tako v Livadah je nekdo vlomil v poljski objekt in ukradel motorno koso Active 4.0, zelene barve, vredno 250 evrov.

V Luciji je nekdo z dvorišča večstanovanjske hiše ukradel dve električni kolesi. Prvo je električno kolo znamke Juxiang, tip AI Legierung 52 T, črne barve, vredno 300 evrov, drugo pa električno kolo, podobno gorskemu kolesu, velikosti 26", sivo zelene barve, vredno 1800 evrov.

Včeraj popoldan so policisti prejeli prijavo, da je v Ankaranu neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore, odnesel pa ni nič.

Na Kozini so vlomili v skladišče, iz katerega so odnesli približno 500 metrov progovnega telefonskega kabla (baker in aluminij). Podjetje je oškodovano za 10.000 evrov.

Ob 22.15 so policisti v Luciji ustavili 42-letnega voznika mopeda, kateremu je odrejeni alkotest pokazal 0,60 mg/l alkohola. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Kmalu zatem pa so sežanski policisti ustavili 20-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana BiH, ki začasno prebiva v Sežani. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,54 mg/l. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in izrečena prepoved nadaljnje vožnje. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na Črnemu Kalu so policisti zaradi ilegalnega prehoda državne meje obravnavali državljana Indije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  09 .04. 2021 ob  21: 34
"geckota" ne bo nihče tikal