48-LETNIK 'PONOREL', KO JE DOBIL ODPOVED: Iz kadrovske službe koprskega podjetja so morali poklicati policiste

Kronika

Koprski policisti so v sredo ob 10.20 posredovali v prostorih prevozniškega podjetja v Kopru, kjer je javni red in mir kršil 48-letni moški, državljan Bosne in Hercegovine. Na Policijski upravi (PU) Koper so nam pojasnili, da se je moški sporekel z delavko v kadrovski službi po tem, ko je dobil odpoved delovnega razmerja. Do nasilja ni prišlo, moški je le povzdignil glas. Odnesel jo je z globo.

Vse fotografije so simbolične.

Policisti so v Sežani v sredo dopoldan v grmovju našli motorno kolo znamke Honda. Po preverjanju so ugotovili, da je bilo vozilo ukradeno v Italiji septembra 2019. Po opravljenem ogledu so preko italijanskih varnostnih organov o najdbi obvestili lastnika, ki bo svoje motorno kolo prevzel v naslednjih dneh.

Pred ladjedelnico v Izoli so policisti včeraj dopoldan zaustavili voznika osebnega vozila Volvo. V postopku so ugotovili, da 37-letni voznik ne poseduje vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo zasegli. Zoper voznika bo podan tudi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Na mejnem prehodu Sečovlje so policisti pri 20-letnem državljanu Slovenije našli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Zoper njega so uvedli hitri postopek z odločbo.

V zgodnjih jutranjih urah so koprski policisti prejeli klic moškega, ki je prijavil požar na jadrnici in hkrati sporočil, da je opečen. Policisti so takoj odšli na kraj, kjer pa jih je pričakalo presenečenje, ob katerem so ostali odprtih ust.

V zadnjih 24 urah 43 nujnih primerov

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 179 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče, pri katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine in poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v štirih primerih.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
pinkopalinko |  27 .02. 2020 ob  13: 22
13
Globa za povzdignjen glas po prejemu odpovedi? Daleč smo prišli v tej državi.