126 KILOGRAMSKI NOGOMETAŠ: Časopis Dnevnik primerjal Guberca s kitajskim milijarderjem (VIDEO)

Koper

Kitajski bogataš je kupil nogometni klub Zibo Cuju iz enega razloga – da bi sinu uresničil sanje. Kljub temu da se to sliši izjemno, je zgodba precej absurdna. Pri časopisu Dnevnik pa jo celo sarkastično primerjajo z Antejem Gubercem, predsednikom FC Kopra in njegovim sinom Ivico Gubercem.

Sin kitajskega bogataša je hotel postati profesionalni nogometaš, ki bo zvezda ekipe, kar je sicer tudi postal, a rezultati so katastrofalni, verjetno predvsem zato, ker tehta kar 126 kilogramov.

Čeprav se zaradi teže ne more premikati dovolj hitro in igrati dovolj spretno, ga je trener primoran na tekmah vključiti v začetno postavo, poleg tega pa izvaja tudi vse proste strele in strele iz kota.

Medtem ko drugi igralci skoraj nimajo priložnosti pokazati, kaj znajo, je klub Zibo Cuju padel na zadnje mesto lestvice druge kitajske lige. Vse tekme so namreč izgubili, le eno remizirali.

Na Dnevniku nad Guberca

Kaj menijo o tem fenomenu, so v športni redakciji pri Dnevniku pospremili s komentarjem: "Vsaka podobnost z Antejem Gubercem, gradbenim tajkunom s Primorske, ki je obenem predsednik nogometnega kluba v Kopru, in njegovim sinom Ivico Gubercem, kapetanom taistega nogometnega kluba z naše obale, je zgolj naključna."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Cazzimperio  |  22 .05. 2021 ob  08: 26
Bravo dnevnik za primerjavo s kitajcem. Kitajci je debel.
Sinu so pa našli drogo v garaži. A ni bila njegova, ker je najboljši prijatu zlorabil garažo. Res ni kaj pisati....
kanarin |  21 .05. 2021 ob  00: 17
27
Pa dejte no, bodite malo resni, kako lahko sploh primerjate obe zgodbi . Kje vi vidite kakšno podobnost neki ?!? Saj Ivica vendarle nima 126 kg, še 100 jih nima. No, po nogometnem znanju in gibalnosti pa sta res tam-tam.