ZASKRBLJEN KLIC IZ IZOLSKEGA LOKALA: "Moški hodi po ulici z nožem v roki"

Kronika

Včeraj ob 18.43 so policisti Policijske uprave (PU) Koper prejeli klic iz enega od lokalov v Izoli. Klicatelj je povedal, da nekdo hodi z nožem v roki po ulici. Policisti so hitro izsledili 41-letnega domačina. Nož so mu zasegli, mu odredili pridržanje in izdali plačilni nalog. 

Fotografiji sta simbolični.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 197 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali sedem tatvin in en vlom. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v devetih primerih. Na območju PU Koper so policisti od včeraj zjutraj do danes zjutraj obravnavali 25 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo s Hrvaško (od tega so štiri vrnili italijanski varnostni organi).

Popoldan so imeli policisti na počivališču Ravbarkomanda postopek s 24-letnim voznikom osebnega avtomobila iz okolice Trebnjega. Na vozilu je imel registrske tablice, ki ne pripadajo temu vozilu, zavarovanje vozila pa je poteklo maja letos. Izdan mu je bil plačilni nalog. Nato pa so njegovemu 23-letnemu sopotniku zasegli še posušene rastlinske delce, ki so jih poslali na analizo.

Ob 23.58 so policisti v vasi Gorjansko ustavili voznika osebnega avtomobila, 62-letnika iz okolice Komna, odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,75 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, napisan bo obdolžilni predlog.

V zadnjih dveh tednih je nekdo s plovila v portoroški marini ukradel izvenkrmni motor znamke Yamaha 5, vreden 900 evrov.

V Planini je nekdo vlomil v gostilno in ukradel gotovino.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija