VEDNO PREVERITE OTROKOVO DOMAČO NALOGO! Deček pisal o svojem junaku, izdal pa podrobnosti spolnega življenja staršev

Svet

Vsak starš se kdaj znajde v situaciji, ko ga lastni otrok osramoti pred drugimi. Ena mama je to doživela s sinovo učiteljico, ko je slednja pri domači nalogi odkrila neprijetne podrobnosti o njenem spolnem življenju.

Fotografija je simbolična. 

Kot poroča The Sun, je moral fant za nalogo napisati, kdo je njegov osebni junak in zakaj je izbral prav to osebo. Odločil se je, da bo pisal o svojem očetu, vendar zgodba, ki jo je izbral, ni bila primerna za šolo.

"Moj oče je junak, ker je rešil mojo mamo pred odhodom v nebesa. Mama bi bila mrtva, če oče ne bi bil tako pogumen. To se je zgodilo prejšnji teden. Slišal sem mamo, kako je kričala v spalnici. 'O bog, prihajam, prihajam.' Bil sem zelo prestrašen, ker nisem želel, da bi mama umrla. Stekel sem v njuno spalnico. Njene noge so bile v zraku. Bog jo je poskušal povleči, a je bil oče na njej in jo potiskal nazaj. Tolikokrat jo je potiskal, dokler je bog ni izpustil," je zapisal v svoji nalogi.

Učiteljica je domačo nalogo ocenila z dve, poleg pa zapisala, da naj se starši oglasijo pri njej.

Mati je pozneje otrokovo domačo nalogo delila na Facebooku in zapisala: "Vedno preverite otrokovo domačo nalogo, preden jo odda." Objava je hitro postala viralna ter nasmejala druge starše in uporabnike družbenih omrežij.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Cazzimperio  |  07 .06. 2021 ob  22: 17
Ne izmišljuj si bedarije.