V KOPRU STRAH IN TREPET PRED KOLESARJEM: Z verigo tolkel in grozil mimoidočim

Kronika

Včeraj ob 20. uri so policisti prejeli obvestilo, da po Vojkovem nabrežju v Kopru kolesari moški, ki ima v rokah verigo, s katero tolče in grozi. Policisti so izsledili 38-letnega kolesarja, ki mu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0.82 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Včeraj ob 9.55 je pri Gračišču 52-letni državljan Italije z motorjem prehiteval kolono motoristov in pri tem z roko udaril v ogledalo nasproti pravilno vozečega vozila. Pri tem se je poškodoval, zlomil si je koželjnico. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v izolsko bolnišnico. Zaradi nepravilnega prehitevanja mu je bil izdan plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 69 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 156 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so štiri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma, zaradi kršitev javnega reda je bilo sedem intervencij. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali tudi 23 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija