UNIČUJOČ POŽAR V PROSTORIH NEODVISNEGA OBALNEGA RADIA: "Naleteli smo na šokanten prizor", prosijo za pomoč (FOTO)

Koper

V sredo je zagorelo v studiu Neodvisnega obalnega radia (NOR) na Gortanovem trgu 15 v Kopru. Ognjeni zublji so uničili dobršen del studia, ekipa NOR želi frekvenco čim prej ponovno oživeti in obnoviti prostore, ob tem pa prosijo tudi za vašo pomoč.

Na družabnem omrežju Facebook so danes s svojimi sledilci delili novico o sredinem požaru. V njem na srečo ni bil poškodovan nihče, prav tako se požar ni razširil na ostale prostore, so sporočili. Ognjene zublje so ukrotili s pomočjo hitrega posredovanja gasilcev. Vzrok požara zaenkrat še ni znan.

POŽAR V STUDIU NEODVISNEGA OBALNEGA RADIA NOR Drage podpornice in podporniki, drage poslušalke in poslušalci, žal vam...

Objavil/a Avtomatik Delovišče dne Ponedeljek, 23. avgust 2021

Vseeno pa je ogenj v studiu povzročil kar nekaj materialne škode. "Po končanem ogledu pristojnih organov smo naleteli na šokanten prizor," so radijci zapisali v objavi. "Zaradi gostega dima je studio prekrit s temačno črnino, v ognju smo izgubili računalnike, monitorje in del studijske opreme. Materialna škoda na objektu je znatna. Studio je uničen. Ker se je dim razširil na skupni hodnik in v zgornje nadstropje, bo potrebno obnoviti omet, električno napeljavo, sanirati parket, zamenjati okna ter vrata," šokirani opisujejo nastalo škodo.

Radio te dni ni deloval, vendar ga bodo poskušali v kratkem ponovno vzpostaviti. V kolikor bi jim pri sanaciji prostorov želeli pomagati, lahko to storite z donacijami na TRR račun SI56 6100 0001 9909 209, Delavska hranilnica d.d. s pripisom Donacija – požar. Pomagate jim lahko tudi na druge načine – predvsem potrebujejo monitorje in računalnike. Pišete jim lahko na neodvisniobalniradio@gmail.com.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  23 .08. 2021 ob  11: 09
-6
Če pa mečete čike v koš za smeti.