UNIČENA TUDI DVA MOSTOVA: Zemeljskim plazovom ni konca; rešili žensko, ki je obtičala v poplavi (FOTO, VIDEO)

Kronika

Most na državni cesti med Stahovico in Kamnikom je uničen in zaprt, medtem ko most na Ravnah na Koroškem rešujejo.

Zaradi poplav in zemeljskih plazov je večina cest zaprtih in neprevoznih. Prišlo je tudi do uničenja mostu med Stahovico in Kamnikom. Številne ceste so zaprte. 

Nekoliko kasneje je prišlo do uničenja drugega mostu, in sicer na Ravnah na Koroškem, poroča Koroška Čveka.

Na Ravnah na Koroškem rešujejo most.

Posted by Koroška Čveka on Petak, 4. avgust 2023.

Na pravem mestu, ob  pravem času

Iz avtomobila, ki je obtičal v poplavi, so rešili voznico. "Gospo smo, hvala bogu, iz avta rešili s štrikom, ker sva bila po naključju v bližini dva plezalca in sva imela opremo v avtu. Gospa je na varnem, presrečna, da je preživela to grozo," je za Koroško Čveko povedal eden od rešiteljev.

NA POLJANI IZ AVTOMOBILA, KI GA JE ODNAŠALA DEROČA VODA, USPEŠNO REŠILI VOZNICO Voda je zalila tudi cesto Mežica - Prevalje in Holmec - Prevalje (na Poljani), kjer so na pomoč priskočili voznici, ki jo je zajela deroča voda. "Gospo smo hvala bogu iz avta rešili s štrikom, ker sva bila po naključju v bližini 2 plezalca in sva imela opremo v avtu. Gospa je na varnem, presrečna, da je preživela to grozo," nam je dogajanje orisal eden od rešiteljev Jasmin Bajrektarevič. "Mislim, da smo bili vsi malo v šoku. Gospa je kričala iz avta na pomoč in mi smo hitro ukrepali, saj smo ugotovili, da gasilci ne morejo do nas," je dodal sogovornik. Video: Jasmin Bajrektarevič

Posted by Koroška Čveka on Četvrtak, 3. avgust 2023.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija