TRAGEDIJA V VRTCU: 2-letnica se je zadušila s klobaso

Svet

Deklica z imenom Sadie se je začela dušiti med kosilom v vrtcu, nato pa so jo odpeljali v bolnišnico, kjer je preživela dva dneva na intenzivni negi. Tragična nesreča, ki se je zgodila v Londonu, je bila za deklico usodna. Zaradi dogodka so družinski prijatelji sprožili peticijo, da v vrtcih prepovejo čudno hrano.

Fotografije so simbolične.

Prijatelji družine, ki ima sicer še dva sinova, so začeli zbirati podpise za peticijo, ki bi prepovedala tista živila, ki so čudne oblike. Mednje štejejo klobase in grozdje. "Popolnoma se zavedamo, da se nesreče zgodijo, vendar je mogoče nekaj narediti za to, da se te nesreče preprečijo," so zapisali. 

"Klobase slovijo po svoji neprijetni obliki in trdi koži, zato so za majhne otroke zelo zahtevne za žvečenje," pojasnjujejo in dodajajo, da grozdje spada v isto kategorijo.

Kot poroča Mail Online, je bilo v imenu družine organizirano tudi zbiranje sredstev za podporo otrok in novorojenčkov v dveh londonskih bolnišnicah. Zbrali so že 36.700 funtov.

Starši so pohvalili ekipo na oddelku za intenzivno nego, ki je skrbela za njihovo, zdaj že pokojno Sadie. Kot pravijo, so naredili "neverjetno delo in si popolnoma zaslužijo vso podporo, ki jo lahko dobijo."

Zaradi izgube hčerke in sestre je družina v velikih bolečinah. Hkrati pa so veseli in ponosni, da je lahko Sadie pomagala drugim – njene organe so namreč darovali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija