TRAGEDIJA V IZOLI: Smrt zavita v tančico skrivnosti

Izola

Spletni portal Urada RS za zaščito in reševanje poroča o intervenciji v Izoli, v kateri so gasilci morali vdreti v stanovanje, da bi ostale intervencijske službe lahko preverile, ali je z osebo v stanovanju vse v redu. Izid intervencije ni bil pozitiven.

Fotografija je simbolična

Včeraj ob 22.51 uri se na Ulici Ferda Bidovca v Izoli v stanovanju stanovanjskega bloka oseba ni odzivala na klice. Posredovali so gasilci JZ GB Koper, ki so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili vstop mobilni enoti Centralne urgentne službe. Zdravnik je ugotovil, da je oseba umrla, je zapisano na spletni strani urada RS za zaščito in reševanje.

Mnogo več informacij, kaj se je dogajalo za vrati zaklenjenega stanovanja, javnosti še ni na voljo, a vse glasnejša so ugibanja, da gre za žalostno smrt v samoti. Zaradi staranja populacije so tovrstne smrti vse bolj pogoste. Med ljudmi še vedno odmeva tragična zgodba iz Trsta, kjer so oblasti truplo starejše ženske, ki je v samoti umrla naravne smrti, odkrili šele devet let po njeni smrti. 

Deli novico:

Io sono Izolano |  26 .09. 2015 ob  10: 28
sožalje družini pokojnega/e.
regional obala vi se pa še zmeraj očitno niste naučili da slika piranskih gasilcev ne sodi v vsak članek kjer se omeni gasilce. V tem članku je omenjen Javni Zavod Gasilska brigada Koper. in nikakor ne PGD Piran. takoda dajte se potrudit in naredit kakšno sliko ali pa vsaj pobrskajte po spletu in dodajajte slike ki sovpadajo s članki ne pa kar tako trosit bedarije.