SVEČKE ZANETILE POŽAR V STANOVANJSKEM BLOKU V CELJU: V bolnišnico odpeljali 3 otroke

Kronika

Pri ponedeljkovem požaru v stanovanju v tretjem nadstropju stanovanjskega bloka na Opekarniški ulici v Celju je zaradi vdihovanja ogljikovega dioksida imelo težave 15 ljudi. Tri otroke in eno odraslo osebo, ki je bila v času požara v stanovanju, so odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer so ostali na opazovanju.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Celje, je do požara prišlo zaradi svečk, ki so jih imeli lastniki prižgane v stanovanju. V požaru je bilo stanovanje v celoti uničeno, ogenj je poškodoval še zgornje stanovanje in stopnišče, povzročena gmotna škoda pa je ocenjena na 40.000 evrov. Kriminalistična preiskava poteka v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Prav tako je za 40.000 evrov škode nastalo na tovornem vozilu, ki je zaradi napake na motorju v ponedeljek zagorelo na relaciji Prevorje–Lesično. Vlečno vozilo, ki je prevažalo pelete, je v celoti zagorelo, priklopno pa delno. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta več ur v celoti zaprta.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija