SLEKEL SE JE PRED ŽUPNIKOM, KI GA JE OTIPAVAL IN VSE POSNEL: Da ne pokaže posnetka faranom, je zahteval 50 tisočakov

Kronika

Na Fernetičih so aretirali 22-letnega Romuna, ki se je po velikonočnih praznikih vračal v Italijo. Za njim je bil razpisan zaporni nalog, ki ga je izdal preiskovalni sodnik iz Brescie, zaradi izsiljevanja.

22-letni Romun naj bi namreč župnika prosil za denar, češ, da si bo z njim kupil hrano. Mladenič naj bi se pri tem slekel in z zvijačo pripravil župnika do tega, da se je pričel dotikati njegovih intimnih predelov telesa. Dogajanje je 22-letnik na skrivaj posnel, nato pa je začel župnika izsiljevati za 50.000 evrov. Zagrozil mu je, da bo posnetek pokazal faranom, če mu ne izroči denarja.

Župnik naj bi mu najprej ponudil 14.000 evrov. Ko pa je Romun zahteval več, se je obrnil na sodne oblasti in povedal, kaj se je zgodilo.

Mladenič je nato odšel v Romunijo in se po mesecu dni vrnil Italijo. Med kontrolo na Fernetičih so ugotovili, da gre za osebo, ki je v preteklosti že zakrivila kazniva dejanja. Odpeljali so ga v kasarno, kjer so prejeli tudi sodni nalog iz Brescie. Prepeljani je bil v koronejski zapor, kjer čaka na nadaljevanje postopkov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  22 .04. 2021 ob  21: 30
Se lahko izve kakšna pa je to zvijača, da nekoga strait pripravi do tega, da drugega prime za ....
kokodek |  22 .04. 2021 ob  20: 57
haha, župnik pa naprej brezskrbno otipava